Получихме покана за консултации с Има такъв народ. Ние не желаем

...
Получихме покана за консултации с Има такъв народ. Ние не желаем
Коментари Харесай

Манолова: Няма да участваме в парцелиране на властта

" Получихме покана за съвещания с " ИТН ". Ние не желаем постове, позиции и да участваме в парцелиране на властта. " Това съобщи ръководителят на парламентарната група " Изправи се БГ! Ние идваме! " Мая Манолова пред публицисти в Народното събрание.

" От " Изправи се БГ! Ние идваме! " настояхме за обществени съвещания и обществени диалози по сформирането и поддръжката на ръководство на държавно управление. Настояхме и целите, които пазиме, да намерят място в програмата на идващото държавно управление. Ние ще участваме в диалозите, които са оповестени за събота. Имаме покана, която към този момент е пристигнала и документално за диалози с " ИТН " по сформирането на държавно управление, неговият личен състав и неговата стратегия ", сподели още Манолова.

" Ще настояваме преизчисляването на пенсиите да се случи незабавно ", акцентира ръководителят на парламентарната група. По думите ѝ от " Изправи се БГ! Ние идваме! " ще упорстват проверката на предходното ръководство да продължи и за правосъдна промяна. Според нея най-важна е програмата, само че също по този начин са значими и хората, които ще извършат смяната. 

Манолова разяснява и поканата за съвещания от страна на " ИТН " към Движение за права и свободи: " Аз не знам кои са поканените лица, тъй като поканата до нас е лична. Ние имаме ясна позиция, че няма да участваме и поддържаме ръководство с присъединяване на ГЕРБ и Движение за права и свободи ", акцентира още тя.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР